Торт, який готується без духовки

 

Ще один чудовий десерт, який готується швидко, а виходить смачно – торт, який готується без духовки.

 

Складові:

Для тіста:

борошно – 470 грам;
яйця – 1 штуки;
згущене молоко – 1 банка;
сода – 1 чайна ложка.

Для крему:

яйце – 2 штука;
молоко – 500 мілілітрів;
цукор – 1 склянка;
ванільний цукор – 1 штука;
масло вершкове – 200 грам;
борошно – 2 столові ложки;
волоські горіхи для прикраси – 1 стакан.

Рецепт приготування
Приготуємо для початку крем. У каструлі змішайте молоко, яйця, борошно і цукор звичайний і ванільний.

Поставте на повільний вогонь, помішуйте до того, як крем загусне, і зніміть з вогню.
У крем відразу ж додайте вершкове масло і перемішайте. Накрийте каструлю кришкою.

Змішайте згущене молоко з яйцем і гашеного содою. Поступово додавайте просіяне борошно і добре перемішайте.

Вимісити ніжне тісто, розділіть на частини і розкачайте. Приблизно 8.

На вогонь поставте сковороду і змастіть вершковим маслом.

Посмажте всі коржі по черзі. Печуться вони дуже швидко.

На блюдо викладайте коржі, змащуйте кремом, якщо залишаться обрізки від нерівностей, подрібнити їх з горіхами і притрусити поверх торта.

Дайте торту трохи настоятися, і можете приступати до душевного чаювання.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *