Смачний шоколадний торт, який сподобається вашим близьким.

Смачний шоколадний торт сподобається вашим близьким, для його приготування потрібно всього 100 хвилин, а розраховане це блюдо на 6 порцій. Готуйте з задоволенням і радуйте близьких!

Щоб приготувати шоколадний торт Вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

Для бісквіта:

8 яєць
200 г пшеничного борошна
3 ст. л. картопляного крохмалю
200 г цукру
2 ст. л. какао-порошку
10 крапель оцтової есенції

Для рулету:
4 яйця
100 г пшеничного борошна
1,5 ст. л. картопляного крохмалю
100 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
5 крапель оцтової есенції
0,5 склянки варення або джему

Для крему:
400 г вершкового масла
1 банка згущеного молока з цукром
1 ст. л. какао-порошку
1 ч. л. вина або коньяку
1-2 ст. л. вершкового масла
шоколад для прикраси

 

Як приготувати Шоколадний торт:

1. Бісквітне тісто викласти в змащену маслом і посипану борошном форму, випікати при 200 ° 5 хв., Температуру знизити до 180 ° і пекти ще 20 хв.
Рулет: збити яйця з цукром і ванільним цукром, всипати змішану з крохмалем борошно, збити, вилити на деко, застелене промасленим пергаментом, посипати борошном. Пекти при 200 ° 5 хв. Пласт розрізати на смужки.

2. Змастити смужки варенням і по черзі згорнути в один рулет.

3. Бісквіт обрізати, щоб її діаметр дорівнював діаметру рулету, розрізати на два коржі (обрізки подрібнити). Приготувати крем і змішати з просіяним какао.

4. Бісквітний корж змастити кремом, укласти зверху рулет, змастити кремом і накрити другим коржем. Торт обмазати кремом, прикрасити бісквітної крихтою і шоколадом.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *