Найсмачніший Торт «П’яна вишня»!


Складові:

тісто:

✓ 5 яєць

✓ 1 стакан цукру

✓ 0,5 ч.л. соди (погасити оцтом),

✓ 2 ст.л. какао,

✓ 1 склянка борошна.

крем:

✓ 0,5 банки згущеного молока

✓ 200 г вершкового масла

глазур:

✓ 1,5 ст.л. молока,

✓ 3 ст.л. цукру,

✓ 1,5 ст.л. какао.
✓ 2 ст.л. слив. масла.

✓ Вишня, вино

 

Рецепт приготування

Вишню залити червоним вином. Витримати добу.

Тісто: 5 яєць і 1 стакан цукру збити, додати 0,5 ч.л. соди (погасити оцтом), 2 ст.л. какао, 1 склянка борошна.

Перемішати, випекти корж.

Остудити, зрізати верхівку, вийняти середину. Повинна залишитися порожня форма.

Крем: 0,5 банки згущеного молока і 200 г вершкового масла збити.

З’єднати м’якуш торта, крем і вишню. З’єднуємо і укладаємо назад в порожню форму.

Глазур: 1,5 ст.л. молока, 3 ст.л. цукру, 1,5 ст.л. какао.

Ставимо на вогонь і постійно помішувати.

Знімаємо з вогню і додаємо 2 ст.л. верш. масла.

Наш торт закриваємо кришечкою коржа і заливаємо глазур’ю. Прикрашаємо вишнями.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *