Торт «Кава з шоколадом» без духовки

Всім любителям кави дуже рекомендую!


Складові:

кава чорна міцна з цукром – 1/2 склянки
печиво – 500 г
цукор – 1 склянка
яйця – 4 шт
какао-порошок – 1 ст. л.
вершкове масло – 250 г
ванільний цукор – 1 ч. л.

приготування:

Приготування крему: цукор, яйця, какао-порошок і ванільний цукор змішайте.
Потім, прогрійте на водяній бані до загустіння (постійно помішуючи).
Суміш остудіть і, додаючи невеликими порціями розм’якшене масло.
Збийте до отримання однорідної маси.
Змочіть печиво в каві і викладіть шарами в форму для торта (бажано роз’ємну), змащуючи кожен шар кремом.
Поставте в холодильник до застигання.
Смачного!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *