Сирник “Шоколадно-горіховий”

Інгредієнти:
Форма22*30
Ванільний бісквіт:
5 яєць
200 г цукру
150г пшеничного борошна
ванільний цукор 1ч.л.

Горіховий бісківт:
5 яєць
200 г цукру
50 г мелених волоських горіхів
100 г пшеничного борошна

Сирник з родзинками:
500 г сиру двічі перетертого на ситі
200г цукру
5 яєць
130г маргарину
ванільний пудинг
родзинки 50гр
1 ч.л. порошку до печива

Шоколадний сирник:
500 г сиру двічі перетертого на ситі
200г цукру
5 яєць
130г маргарину
1 ч.л. порошку до печива
1ст.л.крохмалю
2ст.л.какао

Горіховий крем:
200 г подрібнених волоських горіхів
1 скл. молока
2 яйця
200 г цукру
250 г вершкового масла
Горіховий бісквіт:
Яйця розділяємо на білки і жовтки.Збиваємо міксером білки з цукром і ванільним цукром на густу піну по-одному додаємо жовтки,збиваємо,всипаємо борошно і горіхи,перемішуємо.Пекти 35хв.при180град.Ванільний бісквіт печемо так само тільки без горіхів.
Сирник з родзинками:
Відокремити білки від жовтків.Розтерти маргарин з цукром,по-одному додати жовтки,перемішати,по-одній ложці додати сир,все добре вимішати.Всипати пудинг і порошок до печива,перемішати.Додати родзинки запарені кип’ятком(просушити).В кінці обережно ввести збиті на піну білки.Викласти у форму простелену змащеним маслом пергаментом.Пекти 60хв.при 180град.
Шоколадний сирник печемо так само тільки замість пудингу додаємо крохмаль і какао(без родзинок).
Горіховий крем:
Всипати горіхи у молоко,довести до кипіння,перемішуючи.Дати охолонути.Яйця з цукром збити на паровій бані до загустіння.Дати охолонути.Розм’якшене масло збивати і додавати по- черзі по-одній ложці горіхову масу і масу зі збитими яйцями.
Збираємо:
Горіховий бісквіт-крем-сирник з родзинками-крем-шоколадний сирник-крем-ванільний бісквіт.
Сирник на смак дуже ситний,з незвичним поєднанням смаків,для тих,хто не дуже любить пляцки з кремами.Гарно ріжеться,навіть на маленькі шматочки,гарний в розрізі і високий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *