Торт на кефірі “Чорний принц”


Складові

Для тіста:

1 яйце,
1 склянка цукру,
2-3 чайні ложки какао,
1 стакан кефіру,
1 чайна ложка соди,
1 склянка борошна.

Для крему:

200 г. масла,
0,5 склянки цукру,
250 г сметани.

Приготування

1. Яйце збити з цукром в густу піну, додати кефір, соду і ще раз збити. Потім додати борошно, тісто має бути схоже на густу сметану.

2. Вилити в змащену жиром високу форму і пекти при температурі 180 ° С. Перевірити готовність сірником – увіткнути сірник в пиріг, якщо вона вийде сирувата, пиріг допекти.

3. Витягнути з форми і остудити на решітці.

4. Потім розрізати торт на 2 коржі, змастити кремом, зверху прикрасити горіхами, шоколадом.

5. Приготування крему: масло розтерти з цукром, додати сметану і все збити.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *