Сирник з арахісовим маслом та шоколадом.


Інгредієнті:

Тісто:
яйце1 шт.
масло вершкове 50 гр
цукор 40 гр
борошно 150 гр
сода харчова на кінчику ножа
какао темне 2-3 ст.ложкі

Сирна маса:
сир домашній 1 кг
цукор200 гр
яйця курячі 4 шт.
сметана густа 3 / 4 склянки
ванільний цукор
сіль
пудинг Вершковий (41г) 1 шт.

Крім того:
арахісове масло 3 / 4 склянки
шоколад чорний 150 р

Приготування:

1. Тісто: змішуємо м’яке масло, цукор та яйця, додаємо какао, просіяне борошно і соду. Замішуємо еластичне тісто. Викладаємо на дно форми (діаметр 24 см).

2. Сирно маса: всі інгредієнті гарно збити блендером до однорідності. Розділиті масу на дві частини, до однієї додати арахісове масло, до другої – розтоплений шоколад.

3. На тісто викласти сир з шоколадом, а зверху – з арахісовим маслом.

4. Пектен при 180 С 45-55хв. Охолодіти та смакувати.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *