Торт “Румба”


1-й корж: 6 яєць
350 гр. цукру
280 гр.муки
1 п. порошку до печива
50 гр. какао
10 ст. л. води
Білки збити з цукром, додати жовтки, воду, муку змішану з порошком і какао. Випікати два коржі

2-й корж: 6 білків
8 ст.л цукру
6 ст.л муки
1 п. порошку до печива
100 гр.горіхів різаних
100 гр. ізюму, кураги запарити висушити, порізати
100 гр. чорного шоколаду різаного
Білки збити з цукром, додати муку вимішану з порошком і решту інгредієнтів, все повільно вимішати. Випікати один коржю

Крем: 1-й. на жовтках
0,5 л. молока, 5 ст.л муки, 6 жовтків, 200 гр. цукру, розтерти все щоб утворилась пухка маса, заварити на малому вогні, коли остине додати 300гр масла і збити.

2-й. 300гр масла, додати вареної згущенки
Перекладаємо так:
коричнева паляниця потім заварний крем на жовтках потім вафлі польські білі, крем зі згущенкою потім білий корж, крем зі згущенкою, вафля, заварний крем на жовтках і коричнева паляниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *