Торт Мозаїка

Інгредієнти:
3 пакетики желе різних кольорів,
500 грамів сметани,
300 грамів фруктів,
по 100 грамів цукру і крекерів,
50 мілілітрів води,
10 грамів желатину,
ванільний цукор.

Приготування:

1.  Воду довести до кипіння і залити желатин. Кольоровий желатин приготувати як вказано на упаковці і поставити в холодильник.

2. Подрібнити печиво, фрукти помити і порізати шматочками. Для торта підійдуть як свіжі так і консервовані фрукти. Сметану збити з цукром, додати желатин, ванільний цукор, фрукти і печиво, перемішати.

3. Кольорове желе дістати з холодильника, нарізати кубиками і додати в сметанкову масу, перемішати і вилити в формочку, поставити в холодильник на годину. Щоб легше дістати торт, формочку потримати в гарячій воді, а потім перевернути на тарілку.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *